Sommerlejr for bævere og ulve på Trevæld Spejdercenter 2005

Velkommen til Knudens side om Trevæld-lejren 2005. Her på siden vil der være vigtig information til forældrene, og mens lejren foregår vil der dagligt blive lagt billeder og beretninger ud, så I alle kan følge med hjemmefra.

I kan læse mere om Trevældcentret på www.trevaeld.dk

Tirsdagsbrev

Som alle, der deltog i sommerlejrmødet, ved, så vil vi gerne bede jer forældre sikre, at jeres barn modtager et brev senest tirsdag - brevet skal være mærket "Tirsdagsbrev". På selvsamme møde diskuterede vi også de problemer der opstår hvis det ene barn får 4 kg. matadormix og det andet barn et postkort. Derfor: Lad slikket blive hjemme - vi har en velforsynet slikbutik på lejren! På forhånd tak :-)

Adressen som I skal sende brevet til er:

Spejderens navn (både fornavn & efternavn)
Knuden gruppe
Trevæld centret
Trevældvej 7
Herrup
7830 Vinderup

Hvis der er problemer med denne side (eller beretningerne nedenfor), så skriv en email til henrik@uhrenfeldt.dk!Beretninger og fotos - dag for dag

Vi vil så vidt muligt opdatere hjemmesiden sent hver aften, så der skulle være fotos og beretninger klar hver morgen! Husk på at hjemmesiden er noget sekundært på lejren, så der kan forekomme forsinkelser, hvis der er travlhed i lejren.

Lørdag den 2. juli 2005
Søndag den 3. juli 2005
Mandag den 4. juli 2005
Tirsdag den 5. juli 2005
Onsdag den 6. juli 2005
Torsdag den 7. juli 2005
Fredag den 8. juli 2005
Lørdag den 9. juli 2005