Lørdag den 1. juli

Christina Woetmann skrev kl. 23 30

Dagen startede, som de fleste ved, på BG klokken 8.30, hvor en flok friske ledere stod klar til at tage på sommerlejr med en masse forventningsfulde bævere, ulve, juniorer, spejdere og seniorer. Kort tid efter kørte buschaufføren, som i øvrigt er gammel Knude, os til spejdercentret Hummelmosen ved den lille by Ørum.

Efter en god frokost i den bagende sol startede etableringen af lejrpladsen: teltene rejstes, rafter blev slæbt, fedtfælde blev gravet og i løbet af denne skønne dag stod stort set hele lejrpladsen færdig. Nu mangler vi kun et spisebord og de sidste finesser. Da bålet ved køkkenet brændte ud og alle havde fået spist en velfortjent omgang spaghhetti med kødsovs, gik vi hele gruppen over på en lille hyggelig bålplads, hvor HTH havde arrangeret et rigtig hyggeligt lejrbål.

Alt i alt har dagen været kanon god med et fantastisk godt vejr, og alle børnene ligger lige nu og sover tungt inde i teltene. Nu vil vi ledere drikke det sidste kaffe og derefter hoppe ind i poserne, så vi er lige så friske som vores kære små i morgen.

På gensyn i morgen.

- Lederne


Billeder fra dagen