Søndag den 2. juli

Henrik Uhrenfeldt skrev kl. 22:18

Efter en god nats søvn ringede vækkeuret kl. 7:00. Vi kunne se frem til endnu en varm og solrig dag. Langsomt men sikkert dukkede det ene ansigt efter det andet frem inde fra teltene, og vi kunne tage fat på at ordne teltene og spise morgenmad. Menuen stod på havregryn, Corn Flakes, mælk, brød, ost, marmelade og pålægschokolade og lagde en solid bund for formiddagens aktiviteter.

Bæverne og ulvene skulle afsted på "Myggen Myggelius" løb, og Juniorerne havde "Gøgl og akrobatik" på programmet. Spejderne og seniorerne arbejde videre på deres hævede teltplads, og hvad der til sig hører af luksuriøse fornødenheder (vi glæder os til at se brusebadet i funktion).

Mens spejderne var på aktivitet voksede lejrpladsen lige så stille med flere og flere ting - bla. begyndelsen på et spisebord. Det stod dog endnu ikke helt færdigt til frokosten, så vi måtte sidde på jorden en sidste gang, mens frokosten blev fortæret.

Over middag gav alle en hånd med at få lavet lejrpladsen færdig. Fedtfælden blev udstyret med en si og et stakit så man ikke falder derned eller taber sin tandbørste et sted, hvor det mildt sagt er træls at fiske den op fra. Indhegningen om lejrpladsen fik de sidste snore bundet på, og juniorerne byggede indgangsportal.

Efter en kort gudstjeneste måtte vi bukke under for varmen, og der var dømt vandkamp for store og små. Der blev også spillet lidt rundbold og leget rundt omkring, mens aftensmaden begyndte at blive forberedt.

Efter en fornem middag med grillkoteletter, sennepsflødesauce og ris var det en træt flok spejdere der kunne gå til lejrbål og krybe i soveposen.

I baggrunden kan jeg høre de sidste sider fra en godnathistorie, og roen har lige så stille lagt sig over lejren. Nu er der kun et kort ledermøde på programmet før også vi ledere kan krybe til køjs og blive friske til endnu en solrig dag i morgen.

På gensyn i morgen!

- Lederne


Billeder fra dagen