Mandag den 3. juli

Stinne Østergaard skrev kl. 22:47

Så blev det mandag, og vi har allerede været på lejren i snart 3 dage - tiden flyver afsted, når man har det sjovt som vi har:-)

Dagen startede med en fælles aktivitet for alle på hele centeret, dvs at vi ca var 80 mennesker, der blev delt ind i hold på kryds og tværs af gruppe. Det var sjovt at lære nogle andre spejderbørn at kende og sammen hjælpe hinanden og grine sammen når posterne var svære og sjove.

Over middag blev det selvfølgelig tid til en rask vandkamp, da temperaturerne er tropiske. Man skulle næsten tro at vi er i Grækenland og ikke bare på Djursland! Vandkampen blev afløst af de almindelige pligter, der indvolverer at hente brænde, save, kløve, hente vand og vaske op. Det bliver klaret i små hold, der alle klarer det flot trods varmen.

Eftermiddagens aktiviteter har varieret meget alt afhængig af aldersgruppe, men som billederne viser har de store smedet og de mindre været på forskellige madaktiviteter. Her til aften har vi derfor kunne nyde vores egne nyrøgede ørreder - uhm!!! I skrivende stund ligger alle børn i deres soveposer på vej til drømmeland efter et godt lejrbål og godnathistorier i teltene. Vi har hørt at mange er begyndt at glæde sig til brev hjemmefra, og det får de imorgen, hvilket nok skal skabe glæde i lejren.

Nu vil lederne stikke hovederne sammen og derefter kravle i poserne, så både børn og voksne er klar til endnu en god dag, når vi vågner igen!

Godnat

Mange hilsner

Lederne


Billeder fra dagen