Torsdag den 6. juli

Christina Woetmann skrev kl. 23:30

Dagen startede som sædvanligt med en smuk og solrig, blå himmel. Uret på en mobiltelefon ringede klokken lidt over seks, og det eneste, man ellers kunne høre, var fuglenes kvidren, pindsvinenes pusleri i skovbunden og en rislen fra kaffebryggeriet i køkkenet. Et kvarters tid senere blev de kære små og de kære store også vækket. Ungerne satte næsen op efter at skulle i Skandinavisk Dyrepark, dog anede man en smule skuffelse, da lederne fortalte, at en mange, mange, mange kilometers gåtur ventede, før vi nåede dyreparken.

Børnene fattede dog mod, og klokken cirka ni forlod vi lejrpladsen efter opfyldning af drikkeflasker og ”aftisning”. Da vi nåede det meget omtalte busstoppested udenfor Djurs Sommerland, hvor vi skulle med bussen til Kolind og derfra videre til Skandinavisk Dyrepark, troede stadig alle, at det var målet for udflugten. Men…. Søren, vores ulve-leder, meddelte efter 10-minutters ventetid, at bussen til Kolind desværre var aflyst, men at vi til gengæld skulle i Djurs Sommerland, og straks lød et væld af jubel, og de endnu ikke helt vågne øjne lyste pludseligt som små stjerneskud.

Dagen i Djurs Sommerland forløb godt: efter en inddeling af hold med 2 ledere som følgeskab, vandrede vi alle rundt i den store forlystelsespark. Efter en is på gruppens regning ved to-tiden var vandlandet et oplagt valg, og der gik ikke få minutter før de første ulve susede ned ad vandrutsjebanerne. Efter en lidt længere spadseretur hjem mod lejrpladsen, ventede en god omgang pitabrød med spejderkebab, spejderbacon og salat m.m. Aftenen sluttede af med en lille historie i materialeteltet, og på nuværende tidspunkt ligger alle sammen, lige fra bæver til senior, og sover i deres varme soveposer.

Nu mangler vi kun, at lederne får deres kaffe drukket ud, og så er dagen for os slut.

Vi glæder os til at fortælle meget mere i morgen, og jeg tror, vi kan sige, at de fleste efterhånden også glæder sig til at komme lidt hjem igen.

Mange venlige spejderhilsener

- Lederne.


Billeder fra dagen