Lørdag den 8. juli

Henrik Uhrenfeldt skrev søndag kl. 13:30

Så er årets sommerlejr forbi, grejet er pakket sammen og alle børnene igen hjemme hos deres forælde. Jeg selv er endelig ved at være udsovet - det er nu helt rart at skifte liggeunderlaget ud med en rigtig madras og dynen.

Lørdagen gik ikke overraskende med nedbrydning af lejren. Vi startede til sædvanlig tid kl. 7 med morgenvækning og morgenmad, hvorefter alle de glemte ting blev fordelt - på en uges sommerlejr kan man faktisk nå at miste temmeligt meget tøj.

Rafter skulle bæres på plads, fedtfælden dækkes til og alt affald på græsplænen samles op og puttes i skraldeposen, og alle hjalp til. Lidt før planlagt var alt dette færdigt, og vi kunne fortsætte op til bussen, hvor frokosten ventede.

Ikke meget senere kørte bussen med spejdere, grej og ledere mod Aalborg. Det var en flok trætte spejdere, og en del af køreturen blev da også brugt med øjnene lukkede.

Hjemme på Blegdalsgården mødte flere og flere forventningsfulde forældre op, og gensynsglæden var stor, da bussen let forsinket trillede ind på pladsen og alle de trætte spejdere væltede ud.

Vi kan se tilbage på en uge med helt uovertruffent vejr og højt humør - håber det bliver ligeså godt næste år. Jeg selv er i al fald klar på at gøre det hele igen!

På gensyn!

Lederne


Billeder fra dagen