Sommerlejr på Gurredam Spejdercenter 2004

Velkommen til vores side om Knudens sommerlejr 2004. Her på siden vil der være vigtig information til forældrene, og mens lejren foregår en dagbog med fotos, der opdateres hver aften, så forældre, venner og eventuelle søskende kan følge med i, hvad der sker og skal ske - dag for dag (som vi siger...). Inden I kommer til billederne vil vi godt lige bringe et par indslag:


Glemte sager!!

Nu da lejren er ovre og oprydningen overstået kan vi se at vi har en ganske betragtelig mængde glemte sager liggende på spejdergården (BG). Alle effekterne er stillet frem i tre kasser på hylden til højre, når man går ind ad hoveddøren. Alle spejdere og deres forældre bedes venligst kigge kasserne igennem for ting der kunne tilhøre dem! De ting der ikke er afhentet pr. 1/10 vil blive kasseret.

Tak for en god lejr til alle deltagerne!

- Henrik


Tirsdagsbrev

Som alle, der deltog i sommerlejrmødet, ved, så vil vi gerne bede jer forældre sikre at jeres barn modtager et brev senest tirsdag - brevet skal være mærket "Tirsdagsbrev". På selvsamme møde diskuterede vi også de problemer der opstår hvis det ene barn får 4 kg. matadormix og det andet barn et postkort. Derfor: Lad slikket blive hjemme - vi har en velforsynet slikbutik på lejren! På forhånd tak :-)


Kontakt pr. email

Hvis I gerne vil give os en praktisk besked eller en lille hilsen kan I skrive emails til henrik@uhrenfeldt.dk. Da de skal læses på mobiltelefon bedes I venligst ikke vedhæfte billeder eller andet "pop".Vi vil så vidt muligt opdatere hjemmesiden sent hver aften, så der skulle være fotos og beretninger klar hver morgen! Husk på at hjemmesiden er noget sekundært på lejren, så der kan forekomme forsinkelser, hvis der er travlhed i lejren.

Udover billederne på denne side kan I også kigge på Gurredam Spejdercenters hjemmeside: www.gurredam.dk. Her vil der også være fotos fra hver dag - også af alle de andre spejdergrupper på centret.

Lørdag den 26. juni 2004
Søndag den 27. juni 2004
Mandag den 28. juni 2004
Tirsdag den 29. juni 2004
Onsdag den 30. juni 2004
Torsdag den 1. juli 2004
Fredag den 2. juli 2004
Lørdag den 3. juli 2004